Corona/COVID-19

Coronavirus/COVID19

Ladegårdsparken ønsker at begrænse den aktuelle smittespredning så meget som overhovedet muligt. Det er en del af det samfundsansvar, vi som almen boligafdeling skal påtage os i en situation, hvor myndighederne har indskærpet, at vi alle tager vores forholdsregler. Vi har derfor valgt at følge de anbefalinger og den linje, der lægges i det offentlige Danmark.
På et pressemøde i Statsministeriet i aftes indskærpede myndighederne, at vi skruer op for forholdsreglerne og ned for samværet i den aktuelle situation med spredning af coronavirus i Danmark. Det gør vi selvfølgelig også i Ladegårdsparken.

Det betyder:
Alle aktiviteter er lukket ned mindst frem til den 13. april.
Ejendomskontoret holder lukker for personlig betjening.

Henvendelse til ejendomskontoret i Ladegårdsparken kan ske på tlf. 59 45 13 32 i tidsrummet kl. 9-10 eller på mail: ladegaardsparken@holbaekboligselskab.dk.
Uden for telefontiden ringes der til vagttelefonen på 31 63 03 05. Der vil i det enkelte tilfælde blive taget stilling til om det er en akut ting der skal løses her og nu eller det kan vente til vi har normale tilstande igen.

For de medarbejdere, der arbejder med oprydning i afdelingen eller beboerservice, vil der kun være et minimum på arbejde i afdelingen. Skulle I møde en ejendomsfunktionær i afdelingen, gælder det, at vi ALTID tager de nødvendige forholdsregler, hvilket blandt andet betyder, at vi holder afstand og undgår fysisk kontakt.

Hvad kan du selv gøre?
Følg disse 7 gode råd til at forebygge smitte:

  • Vask dine hænder tit eller brug håndsprit
  • Host eller nys i dit ærme – ikke dine hænder
  • Undgå håndtryk, kindkys og kram – begræns den fysiske kontakt
  • Vær opmærksom på rengøring – både hjemme og på arbejdspladsen
  • Hvis du er ældre eller kronisk syg – hold afstand og bed andre tage hensyn
  • Bliv hjemme, og gå kun ud i absolut nødvendige ærinder
  • Skal hunden luftes, så gør det på afstand af andre

På afdelingens vegne
Uffe Frejdal Nielsen


Gode råd til GRAVIDE

FAQ_til børnefamilier

Legeaftaler