Leje af Musikhuset, café eller gæsteværelser

Musikhuset

Musikehuset kan lejes af afdelingens beboere, udlejningen foregår gennem ejendomskontoret, hvor leje samt depositum opkræves over den næstkommende husleje.

Det koster for hverdage, mandag til torsdag fra kl.10.00 – 24.00       Kr.   750,-
Weekend, fredag kl. 10.00 – søndag kl. 24.00                                      -    1.500,-
Depositum                                                                                                 -   1.000,-

Som lejer af Musikhuset, er du naturligvis forpligtet til at være tilstede under hele arrangementet. Det er ligeledes lejers ansvar, at lokalerne leveres tilbage i den stand de er
modtaget, hvilket vil sige, at både køkken, toiletter, garderobe, festlokale samt område umiddelbart udenfor dørene, er ryddet og rengjort efter forskrifterne.

Depositum tilbagebetales når huset afleveres uden skader eller mangler.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________


Gæsteværelser

Der er 2 gæsteværelser til leje af afdelingens beboere, udlejningen foregår gennem ejendomskontoret, hvor leje samt depositum opkræves over den næstkommende husleje.

En overnatning koster på hverdage, mandag til torsdag                   Kr. 250,-
Weekend, fredag kl. 12.00 til mandag kl.10.00                                   -    500,-
Depositum                                                                                               -   500,-
En overnatning i gæsteværelserne gælder fra kl. 12.00 til den efterfølgende dag kl. 10.00.

Som gæster i værelserne skal I selv medbringe sengetøj (dyner og puder), linned, håndklæder, viskestykker, karklud, toiletpapir m.m. Det er ligeledes jeres ansvar, at lokalet leveres tilbage i den stand det er modtaget, hvilket vil sige, at der er ryddet og rengjort efter forskrifterne.

Depositum tilbagebetales når lokalet afleveres uden skader eller mangler.

Har du brug for at benytte dig af Musikhuset eller et gæsteværelse så kontakt ejendomskontoret på tlf. 59451332 eller mail ladegaardsparken@holbaekboligselskab.dk

_____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Caféen

Pt. er det bestyrelsen, der står for udlejning af caféen og lejebetaling foregår over MobilePay. Det er primært tiltænkt de stille fester, fx til børnefødselsdage mm.

En dagsleje i Caféen foregår som udgangspunkt i tidsrummet fra kl. 08.00 - 20.00  og koster kr. 250,- som overføres via MobilePay.
Depositum kr. 500,- erlægges kontant ved overdragelse af nøglen, og returneres når lokalet leveres tilbage, ryddet og rengjort efter foreskrifterne.

Har du brug for at benytte dig af caféen, så kontakt bestyrelsen@ladegaardsparken.dk